Cautare

3518 de rezultate pentru "ziua africii" (8.77 secunde)
De asemeenea, gasiti si malachit, amazonit, chihlimbar, cercei noi din carneol, lapis lazuli, perle, obsidian, ametist, cuart roz, inele montate in argint din lapis lazuli, coral, ametist brut, calcedonie albastra din estul Africii.
un colier vechi Hmong din argint masiv, cu o amuleta Spirit, la baza gatului, un serafim bisericesc din Muntenia, secolul al XIX-lea, degetare vechi din argint, pretul fiecarui degetar este 180 RON, livrare personala in Bucuresti, in tara, prin Fan Courier, in strainatate prin Posta Romana, o alama argintata, o icoana veche populara imparateasca din Bucovina, reprezentare a lui Iisus Hristos Pantocrator, un inel vechi din argint, traditie post-bizantin, un inel vechi Kanouri din argint, din vestul Africii, o cruce veche ruseasca, de la inceputul secolului al XIX-lea, din alama si email, o cruce veche ruseasca, de la inceputul secolului al XIX-lea, din alama si email, cu spatele turnat si gravat.
Dan Darie) Cu zeci de mii de oameni muscati anual, Romania pare un soi de talpa Africii, genul de teritoriu ai carui bastinasi n-au parasit complet pomul ancestral si, cand coboara, o fac doar pentru a-si fugari semenii cu topoarele de piatra, urland cu mandrie "Hu¬tu!", "Tutsi!" sau, ma rog, "Hutu-tsi!".
De asemenea, ea fusese folosita cu succes cu un an inainte, in Nordul Africii. Inainte de batalia de la Alam Halfa, un cadavru a fost plasat intr-o masina aparent trimisa in recunoastere, explodata pe terenul minat aflat in apropierea unei divizii germane.
Toate, pe vremea.apropo.ro "In nordul Africii a fost o furtuna de praf, particulele au fost ridicate in straturile superioare ale atmsoferei, preluate de circulatia atmsoferica, aceasta fiind sudica si sud-vestica, a adus li peste pensinsula Balcanica astfel de particule.
De fapt, epidemia a fost favorizata de severa lipsa de mijloace materiale si de personal calificat in zona Africii de Vest, unde este localizat focarul epidemiei.
Afectand orasele mai multor tari din vestul Africii, virusul a devenit o amenintare pentru populatiile vizate, confruntate cu sisteme de sanatate foarte slabe, chiar daca nu se transmite decat prin contact direct cu persoane infectate si nu pe cale respiratorie ca in cazul SRAS.
Azi, infectia afecteaza persoane din orasele mai multor tari din vestul Africii. Virusul Ebola a devenit o amenintare pentru populatiile acestor tari si pentru ca au sisteme de sanatate precare.
Ministrul Marisol Touraine a declarat ca tratamentele experimentale vor fi folosite pe scara larga in Guineea, "la ora actuala, prioritara fiind concentrarea asupra Africii".
Ibuprofenul poate impiedica depistarea Ebola Persoanele care au contractat Ebola in vestul Africii pot trece de procedurile de scanare din aeroporturi mintind in chestionar si luand o cantitate considerabila de Ibuprofen, apreciaza experti americani in domeniul sanatatii, care considera ca trebuie sa se faca mai mult pentru identificarea calatorilor infectati, relateaza agentia Reuters.
Epidemia continua sa se extinda in zona Africii de Vest si este posibil ca, din luna decembrie, sa se inregistreze intre 5.000 si 10.000 de noi cazuri saptamanal, potrivit dr.
Strategia este necesara in conditiile in care multi voluntari si multe cadre medicale s-au contaminat cu virusul Ebola in timp ce acordau ingrijire bolanvilor din tarile din vestul Africii.
Acesta a fost planuit pentru a tine sub control, pentru democratizarea intregii lumi islamicedin Afganistan in jos, prin Iran, Pakistan si tarile producatoare de petrol din zona Golfului Persic, de-a lungul Africii de Nord pana in Maroc.
Regele, in varsta de 47 de ani, ultimul monarh absolut al Africii, ar trebui sa-si aleaga cea de-a 15-a sotie anul acesta.
Pe cale de consecinta, UE nu mai poate asista pasiva la deterioararea continua a situatiei si la valurile nesfarsite de imigranti sositi din Orientul Mijlociu si Nordul Africii, amenintand securitatea si stabilitatea tarilor noastre.
Nici moralmente nu putem invoca lipsa de responsabilitate cu privire la catastrofele umanitare din nordul Africii si Orientul mijlociu, din ratiuni pe care trebuie sa ni le reamintim sau sa le recunoastem.
FARCAS) Insulele Canare sunt un arhipelag spaniol, situat in apropierea coastelor de nord-vest ale Africii. In noaptea de 22 iunie 1976, mii de locuitori din acest arhipelag au observat un fenomen luminos neidentificat.
Mieliepap este mamaliga Africii de Sud, se serveste cu tocane, sosuri picante cu carne (chakalaka), gratar sau supe de rosii ori ceapa.
Specialistii cred ca orasul a fost scufundat dupa ce un tsunami din secolul al IV-lea a lovit nordul Africii. Acelasi dezastru natural a distrus si o mare parte din orasul antic Alexandria din Egipt si a lovit si insula greceasca Creta.
Parteneriatul Euromelanoma cu Fundatia pentru Cercetarea Melanomului si asocierea cu Coalitia Globala a reprezentantilor pentru pacientii cu melanom, vor duce la extinderea campanieLpe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Africii de Sud si Asiei.
google-analytics.com